Klarna logos  2016_Verified-by-Visa.png

Betalningar med Klarna

Klarna innehar certifikat för den högsta PCI säkerhetsnivån som betallösare.Samma nivå som Google, Apple och Amazon.
Du kan se Klarnas riktlinjer här: https://www.klarna.com/se/beskrivning-av-klarnas-koparskydd

Kortbetalning

Våra kortbetalningar hanteras av vår betalningspartner Klarna för att garantera snabb och säker betalning. Klarna är PCI-certifierad enligt PCI DSS på högsta nivå och godkänd av VISA och MasterCard för att tillhandahålla korttransaktioner över Internet. För ökad säkerhet använder vi 3D-Secure som är en global säkerhetsstandard framtagen av VISA och Mastercard för betalningar över Internet. Överföringen av information är krypterad med SSL-Secure Socket Layer-128 bitars kryptering och sker i Klarnas betalfönster, där inga uppgifter är tillgängliga för butiken. Ingen avgift för kortbetalning tillkommer.

Bankbetalning direkt

Våra bankbetalnmingar hanteras av vår betalningspartner Klarna för att garantera snabb och säker betalning. Klarna är PCI-certifierad enligt PCI DSS på högsta nivå.Överföringen av information är krypterad med SSL-Secure Socket Layer-128 bitars kryptering och sker i Klarnas betalfönster, där inga uppgifter är tillgängliga för butiken. Ingen avgift för kortbetalning tillkommer.

Fakturabetalning

Du som privatperson eller företag kan också välja att betala med faktura genom Butiksinredarna. Person eller organisationsnummer behövs för denna betalmetod. (kreditkoll kan kommas att göras) Ange om du vill ha fakturan fysiskt, PDF eller som e-faktura. Er faktura skickas till er antingen direkt från oss eller via Fortnox.

Återbetalning av Kortbetalning, Masterpass och direktbank

Du som betalt din order, men av någon anledning har ångrat ditt köp får återbetalt till samma kort eller konto som pengarna dragits från. När vi har godkänt en retur, så kommer vi återbetala beloppet automatiskt. Kort och Masterpass återbetalas inom några arbetsdagar beroende på bank. Direktbank betalas tillbaka omgående.


ssl-logotype.png

Vad är SSL/TLS?

För oss är det en självklarhet att vår sida är SSL-säkrad och dess trafik är 100% krypterad.
SSL/TLS är en teknik som används för att kryptera trafik mellan webbservern och användarens webbläsare. Det används då känslig data skickas mellan din sida och användaren, till exempel är det vanligt att kryptera anslutningen vid utcheckning i en webbutik då användaren skickar personlig data. Med en krypterad anslutning kan ingen utomstående spionera på datan som skickas. Det har dock blivit allt mer populärt att kryptera all trafik som skickas mellan besökarens dator och webbservern, inte bara det som är extra känsligt.

Man kan enkelt se om en webbsida använder SSL/TLS genom att titta i adressfältet, står det https:// istället för bara http:// så är anslutningen krypterad. Många webbläsare markerar också med en grön markering i adressfältet att anslutningen är säker.

ssl-secure.jpg

SSL (Secure Sockets Layer) och TLS (Transport Layer Security) är egentligen två olika saker, från början kallades det SSL och det fanns tre versioner av det. När version fyra skulle lanseras valde man att byta namn på det till TLS 1.0 (vi är nu uppe i TLS 1.3). Dom flesta säger dock SSL när man egentligen menar TLS.