Butiksgondoler Det finns 6 produkter.

Gondol i spårpanel för golvexponering

Premium kvalitet, robust konstruktion, och byggd för att hålla för lång tids användning.  Dessa mångsidiga enheter är den föredragna displaylösningen för affärsägare inom en mängd olika branscher och marknader. Den ger den flexibilitet du behöver för att snabbt och effektivt kunna lagra och exponera ett brett sortiment av produkter.

Våra butikssystem för hyllor, spårpanel och gondoler passar de flesta typer av butik. Vi håller våra priser konkurrenskraftiga och erbjuder låga fraktpriser. Med dagens stora utbud av spårpanel och gondoler har det aldrig varit så lätt och flexibelt att bygga butik.

Gondoler stående på rad som H-gondol eller I-gondol är både praktiskt och snyggt.

Den mångsidiga displaygondolen är idealisk för alla typer av varor för både detaljhandel och konfektion. Välj från vårt sortiment av dubbelsidiga, enkelsidiga, 4-vägs eller H-gondoler. I många av våra gondoler ingår hjul.

Underkategorier

fr. 8 kr
Tillbehör

Till spårpanel och gondoler finns idag ett stort utbud av produkter för att få bästa exponering av dina produkter. Raka traditionella spjut i olika storlekar till lutande hackarmar, bollhållare, fronthängare, hakar, skoställ, hatthållare, konfektionsarm, etagearm osv. Kromade spjut är de mest förekommande, men även zink och aluminium kommer allt mer.

Med den mångsidighet du får med alla tillbehör som finns för spårpanel och gondoler kan du också på ett snabbt och smidigt sätt idag förändra en hel vägg eller gondol för en helt ny exponering, och dem passar till de flesta typer av butiker.

fr. 59 kr
Hyllplan

För både spårpanel och gondoler finns flera modeller och storlekar av hyllor. Hyllplan tillverkade av MDF eller spånplatta med direktlaminerad melamin som ytskikt. Melaminet är av kraftigare slag och tryck och slagtåligt. Även kantningen runtom är av bättre slag och alla våra hyllplan är kantade runt om på alla sidor. Vitt är den mest förekommande färgen men vi har också i vårt standardsortiment flera andra färger och i vårt snickeri kan du få vilken måttanpassad storlek du vill.

Storlekar för att passa exakt för spårpaneler och gondoler finns självklart i vårt standardsortiment.

Visar 1 - 6 av 6 artiklar