Skyltdockor Välj en produkt eller underkategori nedan.

Skyltdockor är idag vår största enskilda produktserie, och vi är marknadsledande med vårt sortiment.
www.skyltdockor.se som också drivs av oss kan du finna ytterligare massor av kollektioner. Skyltdockor finns i flera olika materialer som plast, glasfiber, frigolit, ABS från fasta positioner till mer rörliga flexibla modeller.

Välj skyltdocka efter ditt behov och smak. Skyltdockans uppgift är att fronta kläder, ge inspiration och dra till sig uppmärksamhet. Det har därför idag blivit mer och mer populärt med mer spektakulära skyltdockor för att just fånga din uppmärksamhet och att ge ett konstnärligt och designat intryck.

Ring gärna oss om du vill prata skyltdocka

Underkategorier

fr. 1100 kr
Best price

Under Best-price serien hittar du skyltdockor gjorda i plast. Mycket prisvärda skyltdockor i ett okrossbart material. Plastdockor av denna typ är ändå budgetdockor och håller inte samma höga känsla av kvalité som vanliga skyltdockor i glasfiber eller ABS.

fr. 2350 kr
Clever
En serie smarta och prisvärda skyltdockor som vi valt att kalla för Clever.
fr. 990 kr
Barn

Våra skyltdockor barn finns i åldrarna 4-12 år antingen i plast eller glasfiber och skyltdockorna i de lägre åldrarna fungerar bra som unisex-skyltdockor.

fr. 1834 kr
Barn Headless

Mycket fina och välgjorda barn skyltdockor headless i glasfiber. Lätt matt i lacken med en svag ton av krämvit färg. Serien heter EMC och finns i matchande positioner i vuxenmodeller.

fr. 795 kr
Barn Faceless

En kvalitétsserie av skyltdocka barn faceless av glossymodell. Med sina unika positioner utgör dem en variation av positioner mellan varandra. Dockorna är gjorda i glasfiber.

fr. 4095 kr
Magic premium

Framtiden är här - ABS MAGIC! MIX & MATCH

ABS är en plasttyp och ser ut som tradiotinell glasfiber men är i stort sett okrossbar och tålig mot repor mm. Kort sagt, detta är framtidens material vad gäller skyltdockor. Det är ett fantastiskt material och dessutom 100% återvinningsbart och mycket miljövänligare i produktion jämfört mot glasfiber.

Med dessa skyltdockor kan du byta ut hela huvud eller front-face. Möjligheterna med Magic-serien är många och innovativa.

fr. 1950 kr
magic budget

En serie fina skyltdockor tillverkade i plast. Samma utförande som Magic Premium, men i materialet PE.

fr. 286 kr
magic parts
fr. 4500 kr
Fotodockor
En kvalitetsdocka av högsta flexibilitet. Fotar du kläder för katalog eller webb då är denna skyltdocka ett fantastiskt verktyg för dig. Den besparar dig många timmar från photoshop och är en tålig fotodocka som har många möjligheter med armar, hals och händer.
fr. 2600 kr
Nova
Kollektionen Nova är skyltdockan som har bred kollektion och hållbara modeller. Finns i dam, herr, stående och sittande.
fr. 2095 kr
Nova Ungdom
En serie ungdomsdockor från killektion Nova
fr. 1895 kr
Milano White
fr. 2995 kr
Kate & Tommy
fr. 1895 kr
Milano Grey
fr. 1795 kr
Siena white
fr. 1795 kr
Siena grey
fr. 5190 kr
Sport Vita

Skyltdockor som sportar i olika utföranden. Fina mannequins från bl.a. Polyform. här återfinns golfaren, fotbollsspelaren, cyklisten, tennis, basket, skidor och t.o.m. yoga modell.

fr. 3350 kr
Sport Grå
Wisslers kända sport skyltdockor. Alltid högsta kvalité och unika poser. Wisslers sportdockor finns hos märkes sportkedjor i Europa och ofta modifierad just för att passa resp. kedja. Kollektioner som Bodyfit, Move, Moving stars och X-treme. Vi tar även fram kundanpassade modeller. Kontakta Stellan på 08-611 02 45.

fr. 2500 kr
Glossy
Vi är särskilt stolta över vår serie av glossy skyltdockor. Vu har dem i flera priklasser och kvalitér. Glasfiber eller plast och vitt och svart som är de vanligaste färgerna. Alla dockor levereras om kompletta med alla delar och om inte annat nämns så har dem alla löstagbara delar för armar, händer, över och underkrop etc för att underlätta för av och påklädning.

fr. 4690 kr
Matt-Vita
Helvita matta skyltdockor är en dem  populäraste varianten av skyldockor, mannequins och vi har dem i flera fina kollektioner som headless, faceless eller sminkade. Bläddra runt bland våra kollektioner nedan. Självklart är alla komptella med glas/metall platta fot och eller vadstativ.
fr. 4080 kr
Vintage
Vår populära vintageserie med rörliga träarmar och utbytbara huvuden. En liten men fantastisk kollektion av skyltdocka. Torson är textilklädd glasfiber. Fin design och hög kvalité
fr. 1495 kr
Formbara
Många efterfrågar rörliga skyltdockor och dem vi har, är dessa barn och vuxenserie. Dockorna är gjorda av böjbar wire klädda med polyuretan som är ett skumgummiliknande material, vilket gör dem helt formbara och håller också sin position efter att du böjt till armar, ben och kropp.
fr. 3250 kr
Plus Size
Snygga XL, plus size skyltdockor kan vara svårt att få tag på. Vi har här några som faktiskt håller proportionerliga former.
fr. 3590 kr
LISA
Upptäck mångsidigheten i vår Lisa kollektion, som erbjuder en rad multifunktionella poser som kompletterar varandra. Oavsett om de visas individuellt eller kombinerat. Kreativt sett erbjuder våra skyltdockor oändliga möjligheter för fängslande visningar.
Utforska uttryckskonsten med Lisa
fr. 4500 kr
Christy & Ralf
fr. 4090 kr
Darrol - 700
fr. 4550 kr
Darrol - 900
fr. 5995 kr
Concrete Raw
Två män, 2 kvinnor i betong-look
fr. 3790 kr
Matt-Svarta
fr. 3795 kr
Element
En ny typ av skyltdocka industri-look
fr. 5580 kr
Urban
Skyltdocka i trendig faceless, Urban kollektion, BIO FRP-kvalitet, färg vit matt, rund glasbotten, fot och vadstativ. Kollektionen erbjuder an rad av huvuden att skifta mellan.
fr. 950 kr
Urban Parts
Lösa huvuden till kollektion Urban
fr. 4138 kr
Top Sports
En stor kollektion av kvalitativa sport skyltdockor
fr. 4990 kr
Deauphine
Lyxig fashion kollektion av dam och herr skyltdockor. I silvergrå hudfärg.
fr. 3575 kr
Inshape
En serie högkvalitativa sport skyltdockor
fr. 2745 kr
ABERDEEN
Med Aberdeen-kollektionen skriver vi ett nytt kapitel i skyltdockorvärlden. Vårt yttersta mål är att inspirera och fascinera dina kunder om kläderna som presenteras på skyltdockor. Tack vare de revolutionerande utbytbara fötterna gör vi det möjligt att visa elegansen hos high-end pumps samt med de medföljande platta fötterna som kan användas för sneakers etc. De avslappnade maskulina poserna och fina barnfigurerna kompletterar Aberdeen-kollektionen. De stiliserade huvudena med subtilt uttryck och unik vitgrå färg kommer verkligen fram i denna kollektion och passar olika klädstilar. En varierade mix av en fin familjekollektion.
fr. 4990 kr
IMAGINE
fr. 2229 kr
Atlantic
Atlantic - En inspirerande familjekollektion i samtida positioner med abstrakt huvud, faceless.
fr. 2745 kr
OUTREACH
fr. 2395 kr
SINCERE
Till denna serie Sincere finns fler barnmodeller, samt torsos och underwear. Se hela kollektionen i PDF-katalog.
fr. 3341 kr
Boho Chic
BOHO CHIC-kollektionen tar fram det bästa av dina kollektioner.

De utvalda poserna blandar den mer sofistikerade stilen med enkla samtida stycken. I BOHO CHIC erbjuder vi ett komplett sortiment av spontana manliga och kvinnliga positioner samt lekfulla barn täcker åldrarna från 4 till 12 år.
fr. 5100 kr
Be Casual
Blir ihågkommen och drar till sig uppmärksamhet från förbipasserande.

BE CASUAL-kollektionen tar fram det bästa av dina kollektioner. Poserna blandar den mer sofistikerade stilen med enkla samtida bitar. Denna samling innehåller eleganta kvinnliga skyltdockor, manliga skyltdockor i spontana poser och bedårande & lekfulla barn från 4 till 12 år. (Barndockor sker mot beställning)
fr. 4750 kr
SECRET
De valda poserna i skyltdocks-kollektion SECRET är designade för att subtilt dra uppmärksamheten till dina produkter samtidigt som de ger den perfekta hyn för att visa upp fina underklädesmärken.
fr. 5180 kr
Business
Detaljhandeln får allt svårare att fånga allmänhetens uppmärksamhet. Med de avtagbara ansiktena i Business-kollektionen är det möjligt att förnya skyltdockorna kontinuerligt. Låt dem tillföra energi i ditt butikskoncept, locka förbipasserandes uppmärksamhet och inspirera genom visuell merchandising. Alla poser är noggrant designade och komponerade med omsorg för uppmärksamhet. De anatomiska proportionerna motsvarar en smal passform.
fr. 289 kr
Underdel
Underdel skyltdockor, höfter eller hips som dem heter på engelska. Finns som höfter eller hela benunderdelar