Världsledande spårpaneler och butikssystem för butiksinredning

Ska du ha spårpanel eller slatwall på väggarna? ska det vara trä, plåt eller takupphängningar?

Om du vill köpa billig spårpanel som är det absolut vanligaste sättet idag att bygga vägg med. Med spårpanel (även kallad slatwall) kan du bygga vägg snabbt, högt och brett och dem finns i många olika färger, omen vitt fortfarande dominerar. Spårpaneler finns med olika spårvidd 100, 150 eller 200 mm vidd. Det är måttet mellan varje spår och skenorna som sitter i spåren består av aluminium eller plast, där det förstnämnda nästan uteslutande används på den Scandinaviska marknaden. Spårpanel finns i huvudsak i två storlekar. 240x120 cm eller 120x120 cm skivor. Vanligast är 120x120 för mindre och mellanstora butiker, eftersom det är lättare att hantera samt billigare att frakta. Köp din slatwall hos oss på Butiksinredarna.

Skivorna är tillverkade i MDF med melamin på antingen bara framsidan eller så både bak och framsida. Våra premiumskivor har melamin på båda sidorna medan standardmodellen har enbart på framsidan. Kvalité och funktion är ungefär den samma för de båda spårpanelerna, men ska även baksida synas så passar ju premiumskivan bättre.

slatwall-1.jpg

Montering av spårpanel.
Vid montering av spårpanel skruvas den rakt in i vägg. Antingen rakt igenom från utsidan, eller så genom ett av spåren rakt in i skenan, eller som många gör, dra ut en skena, skruva in skruv i ett av spåren, skjut tillbaka skenan och du har på ett snyggt sätt helt dolt skruvhuvudet. Vi har möjlighet att lacka era paneler i vilken RAL-kulör som helst, dock så bör det vara minst 10 st för att det ska vara lönsamt. Kantlister och avslut finns också i flera utföranden och det vanliga är att man endast har kantavslut på sidorna.

slatwall-2.jpg

Tillbehör till spårpanel
Här finns ett oändligt antal olika varianter av tillbehör till spårpanel att välja på, de vanligaste är enkel och dubbelspjut i kromat utförande. men sen tillkommer fronthängaren, hackarmar, konfektionsramar, bollhållare, skohållare, hatthållare och massor mer. Dem flesta av oss som säljer spårpanel har de Europeiska måtten för spårpanel och dess tillbehör så merpartern av tillbehören på marknaden passar även till dina paneler.

parts-slatwalls.jpg

Gondoler
Dessa gondoler i olika storlekar och former är tillverkade av just spårpanel och därför passar alla tillbehör som pasar till vägg spårpanel även till dessa bords och golvgondoler. H, I, snurr och stjärna/kryss gondol är de vanligaste med 2-3 olika storlekar. Gondoler är ett fantastiskt sätt att utnuttja golvyta och på samma gång fronta sina produkter på både ett praktiskt och snyggt sätt. Det är överskådligt och lätt att möblera om då många av modellerna har hjul. Även här har vi möjlighet att bygga just så som du vill ha din gondol i både färg och form. Gondolerna är slitstarka och exponeringsytan är från alla fyra håll.

gondolas.jpg

 

Verona
Serien Verona består av galler. Och det geniala med detta galler är att tilbehören som är till vanlig spårpanel passar i dessa gallerväggar. Dem finns som väggar eller som fristående golvmodeller.

verona-gallervagg.jpg