Butiksinredning Välj en produkt eller underkategori nedan.

Butiksinredning för konfektion och detaljhandel såsom spårpanel och butiksgondoler. Butiksinredning för golv eller vägg. Förutom den effektiva och mångsidiga spårpanelen så har vi våra system som heter New York och Sydney vilka går att kombinera med varandra. En mängd olika färger finns att tillgå.

Under tillbehör hittar du allt från vanliga spjut till bollhållare, fronthängare och massor annat till marknadens bästa priser.

Underkategorier

fr. 25 kr
Verona
Gallerväggar är mobila och ett smart sätt av butiksinredning, effektiva och lätta att få upp. Fördelen med våra gallerväggar är att i stort sett alla tillbehör som passar till vanlig spårpanel, passar även till våra Verona galler.
fr. 59 kr
Butikshyllor

I all form av butiksinredning används nästan alltid butikshyllplan. För både spårpanel och gondoler finns flera modeller och storlekar av hyllor. Hyllplan tillverkade av MDF eller spånplatta med direktlaminerad melamin som ytskikt. Melaminet är av kraftigare slag och tryck och slagtåligt. Även kantningen runtom är av bättre slag och alla våra hyllplan är kantade runt om på alla sidor. Vitt är den mest förekommande färgen men vi har också i vårt standardsortiment flera andra färger och i vårt snickeri kan du få vilken måttanpassad storlek du vill.

Storlekar för att passa exakt för våra butikssystem New York och Sydney finns självklart och finns i sex olika färger. Här hittar du även glashyllor och konsoler för alla typer av hyllor. Välj konsol efter butikssystem om du ska ha hyllan sitta i väggskena New York eller spårpanel/Sydney

fr. 8 kr
Tillbehör
Ett givet inslag av butiksinredning. Mängder av tillbehör till spårpanel och butiksgondoler finns att välja mellan. Spjut, hyllplan, fronthänagre, hackarmar, skohylla, konfektionsram, hatthållare, bollrung och massor mer. Spårpanel är det i särklass populäraste inredningssystemet för butik idag.