Skräddarbyst Välj en produkt eller underkategori nedan.

Skräddarbyst eller som den heter på engelska, Tailor. Dem har funnits i tider och är lika populära idag som någonsin förr. Skräddarbyst som skyltdocka eller rättare sagt, torso är egentligen ingen skräddarbyst i egentlig mening då dem inte "kan" användas för skräddare. Den är alltså inte ställbar i storlekar. Det mest förekommande materialet är frigolit med ett tygöverdrag. Fot och halsknopp i trä eller metall.

Underkategorier

Barn
Skräddarbyst av barnmodell. Bysterna är gjorda i frigolit och med textilöverdrag. Snygga välgjorda svarvade benställningar i trä och halsknopp. Om du tänkt använda bysten som provdocka under sömnad så vill jag varna dig lite. Undvik att stoppa nålar in i frigoliten, det går bra att stoppa in nålen, men sen då den ska ut så finns det risk att delar av frigoloiten följer med.
fr. 1395 kr
Dam
Vår mest populära dam skräddarbystewr eller som dem också kallas, tailors hittar du här nedan. Köp dem som hela kompletta modeller eller som lösa delar. Om du tänkt använda bysten som provdocka under sömnad så vill jag varna dig lite. Undvik att stoppa nålar in i frigoliten, det går bra att stoppa in nålen, men sen då den ska ut så finns det risk att delar av frigoloiten följer med.
fr. 1395 kr
Herr
Herrdockor av skräddarbyst modell även kallad tailor. Finns som kompletta modeller eller som lösa delar. Snygga benstativ som är höj och sänkbara och med olika halsknoppar. Om du tänkt använda bysten som provdocka under sömnad så vill jag varna dig lite. Undvik att stoppa nålar in i frigoliten, det går bra att stoppa in nålen, men sen då den ska ut så finns det risk att delar av frigoloiten följer med.
fr. 283 kr
Tillbehör
Våra tillbehör till skräddarbysterna är benstativ som är höj och sänkbara i träfärgat eller i svart. Halsknoppar och textiler finns också i flera olika utföranden och färger.