Skyltdockor Välj en produkt eller underkategori nedan.

Skyltdockor är idag vår störst enskilda produkt och vi är marknadsledande i vårt sortiment.
www.skyltdockor.se som också drivs av oss kan du finna ytterligare massor av kollektioner. Skyltdockor finns i flera olika materialer som plast, glasfiber, frigolit, ABS från fasta positioner till mer rörliga flexibla modeller.

Välj skyltdocka efter ditt behov och smak. Skyltdockans uppgift är att fronta kläder, ge inspiration och dra till sig uppmärksamhet. Det har därför idag blivit mer och mer populärt med mer spektakulära skyltdockor för att just fånga din uppmärksamhet och att ge ett konstnärligt och designat intryck.

Ring gärna oss om du vill prata skyltdocka

Underkategorier

Best price

Under Best-price serien hittar du skyltdockor gjorda i plast. Mycket prisvärda skyltdockor i ett okrossbart material. Plastdockor av denna typ är ändå budgetdockor och håller inte samma höga känsla av kvalité som vanliga skyltdockor i glasfiber eller ABS.

Barn

Våra skyltdockor barn finns i åldrarna 4-12 år antingen i plast eller glasfiber och skyltdockorna i de lägre åldrarna fungerar bra som unisex-skyltdockor.

Barn Headless

Mycket fina och välgjorda barn skyltdockor headless i glasfiber. Lätt matt i lacken med en svag ton av krämvit färg. Serien heter EMC och finns i matchande positioner i vuxenmodeller.

Barn Glossy

En kvalitétsserie av skyltdocka barn faceless av glossymodell. Med sina unika positioner utgör dem en variation av positioner mellan varandra. Dockorna är gjorda i glasfiber.

Barn White line

Denna serie barn skyltdockor är gjorda i glasfiber i matt vit färg och med skulpterat hår. åldern går upp till ca 10-12.

Ungdom

Våra ungdomsdockor är tillverkade i glasfiber och utbudet kan variera beroende på vad våra leverantörer har för tillfället. Skyltdocka ungdom kan ha med eller utan skulpterat hår och både som tjej och kille.

Hudfärgat

Vår Nova serie av skyltdockor dammodell är tillverkade i glasfiber och håller bra kvalité till ett resonabelt pris. Några modeller har även skulpterat hår medans de flesta är skalliga så att vanlig peruk kan användas.

Ivory

Här en fin serie från EMC i vit/ivoryfärg. Mycket skyltdocka/mannequin för pengarna. Serien är av modell headless

Sport

Skyltdockor som sportar i olika utföranden. Fina mannequins från bl.a. Polyform. här återfinns golfaren, fotbollsspelaren, cyklisten, tennis, basket, skidor och t.o.m. yoga modell.

Magic

ABS-Dockor. En ny typ av miljövänlig plast som har glasfiberns utseende men är okrossbar. Detta är framtidens material vad gäller skyltdockor. Egenskaperna hos detta material är enastående. Det ger hög finish, hög kvalité och design och bästa hållbarhet. Materialet är dessutom 100% återvinningsbart.

Allt är redan slutsålt, men anmäl intresse till nästa sändning.