Skyltdockor Välj en produkt eller underkategori nedan.

Skyltdockor är idag vår störst enskilda produkt och vi är marknadsledande i vårt sortiment.
www.skyltdockor.se som också drivs av oss kan du finna ytterligare massor av kollektioner. Skyltdockor finns i flera olika materialer som plast, glasfiber, frigolit, ABS från fasta positioner till mer rörliga flexibla modeller.

Välj skyltdocka efter ditt behov och smak. Skyltdockans uppgift är att fronta kläder, ge inspiration och dra till sig uppmärksamhet. Det har därför idag blivit mer och mer populärt med mer spektakulära skyltdockor för att just fånga din uppmärksamhet och att ge ett konstnärligt och designat intryck.

Ring gärna oss om du vill prata skyltdocka

Underkategorier

fr. 895 kr
Best price

Under Best-price serien hittar du skyltdockor gjorda i plast. Mycket prisvärda skyltdockor i ett okrossbart material. Plastdockor av denna typ är ändå budgetdockor och håller inte samma höga känsla av kvalité som vanliga skyltdockor i glasfiber eller ABS.

fr. 990 kr
Barn

Våra skyltdockor barn finns i åldrarna 4-12 år antingen i plast eller glasfiber och skyltdockorna i de lägre åldrarna fungerar bra som unisex-skyltdockor.

fr. 999 kr
Barn Headless

Mycket fina och välgjorda barn skyltdockor headless i glasfiber. Lätt matt i lacken med en svag ton av krämvit färg. Serien heter EMC och finns i matchande positioner i vuxenmodeller.

fr. 710 kr
Barn Glossy

En kvalitétsserie av skyltdocka barn faceless av glossymodell. Med sina unika positioner utgör dem en variation av positioner mellan varandra. Dockorna är gjorda i glasfiber.

fr. 1293 kr
Barn Siena Skin
fr. 239 kr
Magic

Framtiden är här - ABS MAGIC! MIX & MATCH

ABS är en plasttyp och ser ut som tradiotinell glasfiber men är i stort sett okrossbar och tålig mot repor mm. Kort sagt, detta är framtidens material vad gäller skyltdockor. Det är ett fantastiskt material och dessutom 100% återvinningsbart och mycket miljövänligare i produktion jämfört mot glasfiber.

Med dessa skyltdockor kan du byta ut hela huvud eller front-face. Möjligheterna med Magic-serien är många och innovativa.

fr. 1895 kr
Nova
fr. 1695 kr
Milano Gray Dam
fr. 1895 kr
Siena White Dam
fr. 1895 kr
Siena Skin Dam
fr. 1995 kr
Siena Skin Herr
fr. 4290 kr
Sport

Skyltdockor som sportar i olika utföranden. Fina mannequins från bl.a. Polyform. här återfinns golfaren, fotbollsspelaren, cyklisten, tennis, basket, skidor och t.o.m. yoga modell.

fr. 1790 kr
Glossy
Vi är särskilt stolta över vår serie av glossy skyltdockor. Vu har dem i flera priklasser och kvalitér. Glasfiber eller plast och vitt och svart som är de vanligaste färgerna. Alla dockor levereras om kompletta med alla delar och om inte annat nämns så har dem alla löstagbara delar för armar, händer, över och underkrop etc för att underlätta för av och påklädning.
fr. 2295 kr
Matt-Vita
Helvita matta skyltdockor är en dem  populäraste varianten av skyldockor, mannequins och vi har dem i flera fina kollektioner som headless, faceless eller sminkade. Bläddra runt bland våra kollektioner nedan. Självklart är alla komptella med glas/metall platta fot och eller vadstativ.
fr. 4080 kr
Vintage
Vår populära vintageserie med rörliga träarmar och utbytbara huvuden. En liten men fantastisk kollektion av skyltdocka. Torson är textilklädd glasfiber. Fin design och hög kvalité
fr. 2790 kr
Formbara
Många efterfrågar rörliga skyltdockor och dem vi har, är dessa barn och vuxenserie. Dockorna är gjorda av böjbar wire klädda med polyuretan som är ett skumgummiliknande material, vilket gör dem helt formbara och håller också sin position efter att du böjt till armar, ben och kropp.
fr. 3250 kr
Fotodockor
En kvalitetsdocka av högsta flexibilitet. Fotar du kläder för katalog eller webb då är denna skyltdocka ett fantastiskt verktyg för dig. Den besparar dig många timmar från photoshop och är en tålig fotodocka som har många möjligheter med armar, hals och händer.
fr. 2150 kr
D-kupa
Skyltdocksmodell med D-kupa
fr. 2958 kr
Plus Size
Snygga XL, plus size skyltdockor kan vara svårt att få tag på. Vi har här några som faktiskt håller proportionerliga former.
fr. 149 kr
Underdel
Underdel skyltdockor, höfter eller hips som dem heter på engelska. Finns som höfter eller hela benunderdelar
fr. 2995 kr
Christy & Ralf
fr. 1950 kr
Kate & Tommy
fr. 3890 kr
Darrol - 700
fr. 3790 kr
Darrol - 900
fr. 710 kr
ALLA DOCKOR
Här radar vi upp ALLA skyltdockor mannequins som vi har i vårt sortiment. Märken från Hindsgaul, Darrol, Polyform, Genesis Display och många fler. Du hittar även alla dessa skyltdockor under sina resp. underkategorier. Räcker det inte? Ok, då har vi ytterligare fler modeller på vår systersida www.skyltdockor.se
fr. 2369 kr
Concrete
Två män, 2 kvinnor i betong-look
fr. 3100 kr
Matt-Svarta