Skyltdockor Välj en produkt eller underkategori nedan.

Skyltdockor är idag vår störst enskilda produkt och vi är marknadsledande i vårt sortiment.
www.skyltdockor.se som också drivs av oss kan du finna ytterligare massor av kollektioner. Skyltdockor finns i flera olika materialer som plast, glasfiber, frigolit, ABS från fasta positioner till mer rörliga flexibla modeller.

Välj skyltdocka efter ditt behov och smak. Skyltdockans uppgift är att fronta kläder, ge inspiration och dra till sig uppmärksamhet. Det har därför idag blivit mer och mer populärt med mer spektakulära skyltdockor för att just fånga din uppmärksamhet och att ge ett konstnärligt och designat intryck.

Ring gärna oss om du vill prata skyltdocka

Underkategorier

Best price

Under Best-price serien hittar du skyltdockor gjorda i plast. Mycket prisvärda skyltdockor i ett okrossbart material. Plastdockor av denna typ är ändå budgetdockor och håller inte samma höga känsla av kvalité som vanliga skyltdockor i glasfiber eller ABS.

Barn

Våra skyltdockor barn finns i åldrarna 4-12 år antingen i plast eller glasfiber och skyltdockorna i de lägre åldrarna fungerar bra som unisex-skyltdockor.

Barn Headless

Mycket fina och välgjorda barn skyltdockor headless i glasfiber. Lätt matt i lacken med en svag ton av krämvit färg. Serien heter EMC och finns i matchande positioner i vuxenmodeller.

Barn Glossy

En kvalitétsserie av skyltdocka barn faceless av glossymodell. Med sina unika positioner utgör dem en variation av positioner mellan varandra. Dockorna är gjorda i glasfiber.

Barn White line

Denna serie barn skyltdockor är gjorda i glasfiber i matt vit färg och med skulpterat hår. åldern går upp till ca 10-12.

Ungdom

Våra ungdomsdockor är tillverkade i glasfiber och utbudet kan variera beroende på vad våra leverantörer har för tillfället. Skyltdocka ungdom kan ha med eller utan skulpterat hår och både som tjej och kille.

Hudfärgat

Vår Nova serie av skyltdockor dammodell är tillverkade i glasfiber och håller bra kvalité till ett resonabelt pris. Några modeller har även skulpterat hår medans de flesta är skalliga så att vanlig peruk kan användas.

Ivory

Här en fin serie från EMC i vit/ivoryfärg. Mycket skyltdocka/mannequin för pengarna. Serien är av modell headless

Sport

Skyltdockor som sportar i olika utföranden. Fina mannequins från bl.a. Polyform. här återfinns golfaren, fotbollsspelaren, cyklisten, tennis, basket, skidor och t.o.m. yoga modell.

Glossy
Vi är särskilt stolta över vår serie av glossy skyltdockor. Vu har dem i flera priklasser och kvalitér. Glasfiber eller plast och vitt och svart som är de vanligaste färgerna. Alla dockor levereras om kompletta med alla delar och om inte annat nämns så har dem alla löstagbara delar för armar, händer, över och underkrop etc för att underlätta för av och påklädning.
Grå matta
En välgjord serie matt grå skyltdockor gjorda i glasfiber av modell faceless. Finns från torso till hel komplett docka.
Vita matta
Helvita matta skyltdockor är en dem  populäraste varianten av skyldockor, mannequins och vi har dem i flera fina kollektioner som headless, faceless eller sminkade. Bläddra runt bland våra kollektioner nedan. Självklart är alla komptella med glas/metall platta fot och eller vadstativ.
Vintage
Vår populära vintageserie med rörliga träarmar och utbytbara huvuden. En liten men fantastisk kollektion av skyltdocka. Torson är textilklädd glasfiber. Fin design och hög kvalité
Formbara
Många efterfrågar rörliga skyltdockor och dem vi har, är dessa barn och vuxenserie. Dockorna är gjorda av böjbar wire klädda med polyuretan som är ett skumgummiliknande material, vilket gör dem helt formbara och håller också sin position efter att du böjt till armar, ben och kropp.
Fotodockor
En kvalitetsdocka av högsta flexibilitet. Fotar du kläder för katalog eller webb då är denna skyltdocka ett fantastiskt verktyg för dig. Den besparar dig många timmar från photoshop och är en tålig fotodocka som har många möjligheter med armar, hals och händer.
D-kupa
Skyltdocksmodell med D-kupa
+ Size
Snygga XL, plus size skyltdockor kan vara svårt att få tag på. Vi har här några som faktiskt håller proportionerliga former.
Underdel
Underdel skyltdockor, höfter eller hips som dem heter på engelska. Finns som höfter eller hela benunderdelar