Det handlar om dina vanliga gamla lysrör!

Överträffa dina miljömål, kom in under budget och gör större besparingar än du trodde var möjligt.

Brightwell Scandinavia har Sveriges kanske längsta erfarenhet av LED- belysning. Idag arbetar vi med några av världens bästa tillverkare och erbjuder ett helhetskoncept där behovsanalys, produktutveckling, installation och finansiering formar en helhet med bara fördelar.

Med BrightWell kan du optimera din ljusmiljö och samtidigt göra betydande besparingar både vad gäller ekonomi och miljö.

led-2.jpg

Våra belysningslösningar är kompletta, genomtänkta och kostnadseffektiva. Du investerar i energisnåla, hälsosamma och miljövänliga produkter helt utan kvicksilver och andra miljöfarliga ämnen med mycket lång livslängd. Den lägre energiförbrukningen mer än halverar energikostnaderna och med den långa livslängden minskar byteskostnaderna avsevärt.

Belysning från BrightWell ger ett bättre ljus, och fantastisk totalekonomi.

Allt som oftast går det ha kvar sina gamla armaturer med nya LED-lysrör.

  

Oavsett storlek så besöker vi er lokal med allt från 100 kvm och uppåt. Butik, Industri, Lager, Kontor, Mötesrum, Samlingssal, Träningshallar, Skola, Arenor mm

Se exempel även på större projekt som Brightwell utför. Nedan en travbana. Se vad ljus kan göra mer än att bara lysa :)

 

 

 

LED-belysning spar pengar och miljö genom att lösa flera problem i ett slag

Om du sparar 1 miljon om året, varför vänta ett år till med uppgraderingen?

Att uppgradera din organisations belysning kan vara din bästa investering någonsin. Det finns inget som talar för att energipriserna kommer att sjunka.

År 2020 kommer belysning som innehåller kvicksilver att försvinna från marknaden. Våra produkter är helt fria från kvicksilver vilket betyder att en uppgradering dessutom gör att din organisation uppfyller kommande krav och aktivt medverkar till att fasa ut ett miljöfarligt ämne. Våra produkter medverkar både till en hållbar framtid och bättre siffror på sista raden.

led-1.jpg

  
Urval av kunder[Så säger lagen] [Energimyndigheten] [Brightwells hemsida] [Katalog] [Offert-exempel] [Kontakta mig]

logo-footer2.png