Plomb Clothing

Reducera returer med 50-80%

Mer detaljer

2290

Ny produkt

375,00 kr

Plomb Clothing

Reducera era returer med 70% Ett genialiskt sätt att slippa onödiga och kostsamma returer. Tyvärr är det så idag, både i den fysiska butiken, och än mer för nätbutiken att mängder av returer är av direkt felaktig natur. Med Plomb Clothing är plagget plomberat och kan således inte användas mer än för provning. Det är ett känt problem hos alla handlare att kläder tas hem, används till fest eller vardag för att sedan åberopa bytes eller ångerrätten genom retur av plagget som många gånger uppenbarligen är använt. Detta kostar handlaren stora summor pengar och massor av tid, att få tillbaka begagnade kläder.

Plomb Clothing ger omedelbar effekt och du kommer aldrig mer att skicka ut ett plagg utan denna plombering. Du använder enkelt din vanliga tagging pistol för montering av Plomb Clothing
Plomb clothing levereras på rulle om 1000 st etiketter/rulle. Det tar dig ca 10 sekunder att applicera denna etikett innan plagget ska lämna butiken. Och du kommer att se en markant skillnad på antalet returer omedelbart!

  1. Skjut in en vanlig tagg (50 mm rekommenderas) med din vanliga tagging-pistol.
  2. Fäst en etikett på framsidan dubbelvikt med taggen emellan.
  3. Gör så lika på baksidans tagg.
  4. Etikett och tagg går inte ta bort utan åverkan.
  5. Etiketten är inte i vägen för provning, men att bruka plagget är inte längre intressant.

 

Kunder som använder detta system idag har reducerat sina returer med i snitt 70%.

Kunder som köpt denna produkt köpte också: