Butikssystem Välj en produkt eller underkategori nedan.

Spårpanel och butiksgondoler. Butikssystem för golv eller vägg. Förutom den effektiva och mångsidiga spårpanelen så har vi våra system som heter New York och Sydney vilka går att kombinera med varandra. En mängd olika färger finns att tillgå.

Under tillbehör hittar du allt från vanliga spjut till bollhållare, fronthängare och massor annat till marknadens bästa priser.

Underkategorier

Sydney

Alla våra gondoler samt Sydney är Europatillverkade och håller hög kvalité

Hyllplan

För både spårpanel och gondoler finns flera modeller och storlekar av hyllor. Hyllplan tillverkade av MDF eller spånplatta med direktlaminerad melamin som ytskikt. Melaminet är av kraftigare slag och tryck och slagtåligt. Även kantningen runtom är av bättre slag och alla våra hyllplan är kantade runt om på alla sidor. Vitt är den mest förekommande färgen men vi har också i vårt standardsortiment flera andra färger och i vårt snickeri kan du få vilken måttanpassad storlek du vill.

Storlekar för att passa exakt för våra system New York och Sydney finns självklart och finns i sex olika färger. Här hittar du även glashyllor och konsoler för alla typer av hyllor. Välj konsol efter butikssystem om du ska ha hyllan sitta i väggskena New York eller spårpanel/Sydney