Butiksinredning Välj en produkt eller underkategori nedan.

Butiksinredning för konfektion och detaljhandel såsom spårpanel och butiksgondoler. Butiksinredning för golv eller vägg. Förutom den effektiva och mångsidiga spårpanelen så har vi våra system som heter New York och Sydney vilka går att kombinera med varandra. En mängd olika färger finns att tillgå.

Under tillbehör hittar du allt från vanliga spjut till bollhållare, fronthängare och massor annat till marknadens bästa priser.

Underkategorier

fr. 4 kr
Madrid - Korg
Byggsystem av korgmodell i kromade sektioner. Välj hur dem ska se ut och montera dem i det utförande du själv önskar. En effektiv möbel för mobila butiker, mässor eller bara för förvaring.
fr. 21 kr
New York
I vårt sortiment av butiksinredning erbjuder vi butikssystemet New York som bygger på väggskena som går att kombinetra med butikssystemet Sydney spårpaneler. I skenorna finns plats för spjut, konsoler och annat för ditt sortiment.
fr. 1413 kr
Sydney

I vårt sortimet av butiksinredning  hittar du alla våra gondoler samt Sydney är Europatillverkade och håller hög kvalité

fr. 19 kr
Verona
Gallerväggar är mobila och ett smart sätt av butiksinredning, effektiva och lätta att få upp. Fördelen med våra gallerväggar är att i stort sett alla tillbehör som passar till vanlig spårpanel, passar även till våra Verona galler.
fr. 49 kr
Butikshyllor

I all form av butiksinredning används nästan alltid butikshyllplan. För både spårpanel och gondoler finns flera modeller och storlekar av hyllor. Hyllplan tillverkade av MDF eller spånplatta med direktlaminerad melamin som ytskikt. Melaminet är av kraftigare slag och tryck och slagtåligt. Även kantningen runtom är av bättre slag och alla våra hyllplan är kantade runt om på alla sidor. Vitt är den mest förekommande färgen men vi har också i vårt standardsortiment flera andra färger och i vårt snickeri kan du få vilken måttanpassad storlek du vill.

Storlekar för att passa exakt för våra butikssystem New York och Sydney finns självklart och finns i sex olika färger. Här hittar du även glashyllor och konsoler för alla typer av hyllor. Välj konsol efter butikssystem om du ska ha hyllan sitta i väggskena New York eller spårpanel/Sydney

fr. 6 kr
Tillbehör
Ett givet inslag av butiksinredning. Mängder av tillbehör till spårpanel och butiksgondoler finns att välja mellan. Spjut, hyllplan, fronthänagre, hackarmar, skohylla, konfektionsram, hatthållare, bollrung och massor mer. Spårpanel är det i särklass populäraste inredningssystemet för butik idag.
fr. 1400 kr
K25
K25 - Våra butikssytem för detalj och dagligvaruhandel. Robusta stålkonstruktioner med metallhyllplan och över 1000 komponenter att välja mellan. Butiksinredning när kvalité, stil och pris är avgörande.


Läs eller ladda ner vår PDF katalog på över 300 sidor. Ta kontakt med Stellan för rådgivning och konsultation. stellan(at)butiksinredarna.se elller på tel 08-611 02 45