Menu

Butikssystem Välj en produkt eller underkategori nedan.

Spårpanel och butiksgondoler. Butikssystem för golv eller vägg. Förutom den effektiva och mångsidiga spårpanelen så har vi våra system som heter New York och Sydney vilka går att kombinera med varandra. En mängd olika färger finns att tillgå.

Under tillbehör hittar du allt från vanliga spjut till bollhållare, fronthängare och massor annat till marknadens bästa priser.

Underkategorier

fr. 4 kr
Madrid - Korg
Byggsystem av korgmodell i kromade sektioner. Välj hur dem ska se ut och montera dem i det utförande du själv önskar. En effektiv möbel för mobila butiker, mässor eller bara för förvaring.
fr. 17 kr
New York
Vårt butikssystem New York bygger på väggskena som går att kombinetra med butikssystemet Sydney spårpaneler. I skenorna finns plats för spjut, konsoler och annat för ditt sortiment.
fr. 1190 kr
Sydney

Alla våra gondoler samt Sydney är Europatillverkade och håller hög kvalité

fr. 17 kr
Verona
Gallerväggar är mobila, effektiva och lätta att få upp. Fördelen med våra gallerväggar är att i stort sett alla tillbehör som passar till vanlig spårpanel, passar även till våra Verona galler.
fr. 49 kr
Hyllplan

För både spårpanel och gondoler finns flera modeller och storlekar av hyllor. Hyllplan tillverkade av MDF eller spånplatta med direktlaminerad melamin som ytskikt. Melaminet är av kraftigare slag och tryck och slagtåligt. Även kantningen runtom är av bättre slag och alla våra hyllplan är kantade runt om på alla sidor. Vitt är den mest förekommande färgen men vi har också i vårt standardsortiment flera andra färger och i vårt snickeri kan du få vilken måttanpassad storlek du vill.

Storlekar för att passa exakt för våra system New York och Sydney finns självklart och finns i sex olika färger. Här hittar du även glashyllor och konsoler för alla typer av hyllor. Välj konsol efter butikssystem om du ska ha hyllan sitta i väggskena New York eller spårpanel/Sydney

fr. 6 kr
Tillbehör
Mängder av tillbehör till spårpanel och butiksgondoler finns att välja mellan. Spjut, hyllplan, fronthänagre, hackarmar, skohylla, konfektionsram, hatthållare, bollrung och massor mer. Spårpanel är det i särklass populäraste inredningssystemet för butik idag.
fr. 1400 kr
K25
K25 - Våra butikssytem för detalj och dagligvaruhandel. Robusta stålkonstruktioner med metallhyllplan och över 1000 komponenter att välja mellan.


Läs eller ladda ner vår PDF katalog på över 300 sidor. Ta kontakt med Stellan för rådgivning och konsultation. stellan(at)butiksinredarna.se elller på tel 08-611 02 45