Menu

Butiksbelysning Välj en produkt eller underkategori nedan.

En butiksbelysning ska hålla i många år och många ljustimmar. Man måste därför ställa höga kvar på kvalité, design och dess ljusbeskaffenhet. Alla våra armaturer håller mycket hög standard och till dem lägsta priserna i hela Europa. Att välja något annat än LED-belysning till butik och offentlig miljö känns inte aktuellt längre. Våra armaturer har inbyggd LED vilket gör att du aldrig behöver byta glöd eller halogenlampor, dem går helt enkelt inte sönder. En annan fördel med LED är att dem inte blir speciellt varma och dessutom är extremt energisnåla.

Underkategorier

fr. 649 kr
Spirit
Spirit har en Ra på > 90 med en ljusspridning på 36°, det gör den till en vinnare om du ämnar att ha samma armatur i hela din butik. Passar perfekt för exponering utmed väggar, skyltfönster och gångstråk.


fr. 869 kr
EOS
EOS har en Ra på > 82 med en ljusspridning på 24°, vilket gör den särskilt lämpad för precisionsinriktad exponering. Passar perfekt för spot ljussättning utmed väggar, skyltfönster och gångstråk.
fr. 1149 kr
Vento
VENTO - PHILIPS är en modern armatur till ett riktigt bra pris och med den högsta energibesparingen. Du får ut hela 150lm/Watt. Armaturen har en extremt bra kylning pga. högkvalitativ legering av godset. Snygg och väldesignad armatur för 3-fas strömskena. Inbyggd fast ledbelysning med 5 års garanti.
fr. 1149 kr
BUSS
BUSS 19 PHILIPS

Prisvänlig Philips armatur. Minimalistisk med stor rund kupa för 3-fas strömskena. Inbyggd fast ledbelysning med 5 års garanti. Med en drifttid på 30 000 timmar så går den helt enkelt inte sönder. Armaturen är vridbar men endast riktning lodrätt ner
fr. 15 kr
Tillbehör
Här hittar du alla kopplingar och tillbehör som du kan behöva för att montera upp din belysning. Finns i vitt och svart. Alla tillbehören är svensk och europeisk standard och  passar till alla våra belysningar.