Att välja butiksinredning

Världsledande butikssystem för butiksinredning

Vi saluför i huvudsak fyra marknadsledande väggsystem inkl. spårpanel/panelvägg. Dessa fyra är New York, Sydney, Rondy och Verona.
Märkena är ledande inom konfektionsbranschen för butiksinredning och du har förmodligen redan något av dessa i någon form. Vad som är så bra med dessa fyra är att du kan mixa dem hur du vill tillsammans med varandra vilket faktiskt är unikt med FYRA olika system. Detta gör att du aldrig behöver känna att du sitter fast i ett speciellt system utan du kan bygga till, ändra och bygga om din butiksinredning i oändlighet.

Du kan kombinera gallerväggar med spårpanelvägg i trä, hyllor, spjut, stänger och konfektionsramar vilka passar i stort sett till vart och ett av dem alla. Mångfalden och kombinationerna blir därför så ofantligt mycket större. Bredden för placering av väggskenorna varierar mellan 66, 100 och för spårpanel även 120 till 240 cm längder.
Blanda fritt mellan NEW YORK – SYDNEY – RONDY – VERONA - Fyra olika butikssystem!

  1. Börja med att välj vilken stomme du vill ha för väggskena. New York eller Rondy eller kanske enbart Verona?
  2. Dessa skenor sätter du fast på vägg förslagsvis med 66 eller 100 cm cc. Vill du ha helpanelvägg så går även 120 och 240 cm bra.
  3. Välj sedan tillbehör såsom hyllplan, spjut, galler, stänger, hållare, ramar mm på tillbehör under resp. system.
  4. Du är nu fri att ändra, korrigera, möblera, byta ut, köpa nytt eftersom du sitter säkert med vilket system du än har valt.

  Lycka till. Och du, tveka inte att kontakta oss för att få goda råd.

  Butiksinredning i form av spårpanel

  Sydney spårpanel panelvägg tillsammans med väggskenor från New York och konfektionsramar från Rondy.
  Ett bra exempel där man kombinerat alla tre systemem.

   

  Spårpanel Tillbehör spårpanel
  Enkel Sydney-vägg 120*240 cm utan tillbehör Enkel Sydney-vägg 120*240 cm med tillbehör.
     
  Konfektionsram
  Detaljbild från spårpanel Sydney med konfektionsram 23006
   
  Sydney spjut
  Detaljbild från spårpanel Sydney med lutande spjut 23010
   
  Butiksinredning från New York
  New York - Fyra väggfasta skenor med tillhörande konfektionsramat och hyllor. Dessa konfektionsramar går även att sätta i lutande form. En mycket prisvärd butiksinredning.
  Väggskena
  Detaljbild på väggskena New York
   
  Butiksinredning från Rondy
  Systemet Rondy för väggfast montering. I detta system kan du hänga i både gallerväggar från Verona samt panelvägg från Sydney om så önskas.Tillbehör från New York passar även till denna serie.
   
  Klädställ Klädställ Hyllställ
  Rondy går att få även som golvmodell där kombinationen är den samma som för den väggfasta med stänger, spjut eller som på bild 2 med panelvägg från Sydney, men även som ni ser att den då också är monterbar på bägge sidor vilket möjliggör flexibel placering. Självklart så kan man också välja till hjul till dessa ställningar.
       
  Spjut
  Detaljbild från Rondy med spjut 21111
  Distans till butikssystemet Rondy
  Detaljbild från Rondy med distans 21089. För väggfast montering skall du hos Rondy använda dessa distanser för fastsättning. Finns i distanserna 5, 30 eller 50 cm. Distanserna har hakar så det enkelt går att haka av hela skenorna vid behov.
     
  Gallervägg Verona

  Detaljbild Verona

  Detaljbild Gallervägg Verona

  Verona - består av gallervägg eller som fristående modeller som bild nedan visar. Sydneys tillbehör som passar till denna serie hittar du under Verona/Tillbehör. Den hake som visas här ovan används till fästning av galler på Rondy och New York.
  Gallerställ Verona
  Gallerställ Verona
     

  Spårpanel

  De färger som finns för panelvägg Sydney är Bok, Björk eller Vitt.

   

Fortsätt