Inredningsbilder från butiksinredarna

Butiksinredning från serien New York

Butiksinredning från serien New York

NEW YORK - En enkel och genial butiksinredning där flexibeliteten är maximalt utnyttjad. Butikssystemet är enkelt att montera och tack vare att väggskenorna har dubbla infästningar möjliggör olika konfektionsramar i samma höjd. Täta infästningar i varje rails gör också att du kan hänga precis på den höjd du önskar. Träets kulörer följer alla samma mönster i hela serien New York. Stålmaterialet är i kromat stål, vilket är både tidlöst och lätt att underhålla. New York är optimerat för hög professionell prestanda hos en butiksinredning.

   
Inredningsbild från butiksinredarna
Katalogbild 1 från butiksinredarna. Klädställ i krom artikel 13025. Finns även i lackat stål. Den svängda sittmöbeln hittar du under "Sittmöbler"
   

Butiksinredning från serien Rondy

Modell från Rondy

RONDY - Karakteristiskt för butikssystemet Rondy är just de 60 mm rundade rörsystem i silverfärgad aluminium. Systemet är mycket flexibelt och gör sig väldigt snyggt och praktiskt eftersom väggsystemet monteras med distanser från vägg. Detta gör att rörsystemet i sig blir exponerat. Likaså som i New York så har Rondy dubbla infästningar, vilket möjliggör hängning på samma höjd. Till serien finns en mängd olika konfektionsramar, spjut, hyllor mm. för din butiksinredning.
   

Spårpanel från Serien Sydney från butiksinredarna

Panelvägg från serien Sydney från butiksinredarna

SYDNEY - Sydney möter New York. Vår spårpanel här från serien Sydney. Denna butiksinredning finns i bok eller lönn och eftersom alla sidorails passar till serien New York så gör det systemet till extremt flexibelt och kompatibelt. En mängd olika hyllor, spjut, konfektionsramar etc kan kopplas till denna serie.
 
Butiksinredning från serien Rom

ROM - Serien Rom kan ses som livsstilsinredning då den passar utmärkt då man vill presentera hela kollektioner av kläder och accosierer. Aluminiumprofiler i stilrena linjer med hyllplan i svart, lönn, bok eller glas. Mycket flexibel och utmärkt för mittgolvsexponeringar.

   

Butiksinredning från serie Venedig

Butiksinredning från serie Venedig

VENEDIG - Där exklusivitet och kreativitet kommer i första rum så har vi här tagit fram serien Venedig. I blank eller borstad aluminium tillsammans med tonat glas ger systemet en optmal känsla av kvalité och hög klass. Venedig finns i vårt sortiment, men ännu inte i vår webbutik. En fashionabel butiksinredning.
   

Butiksinredning tagen hos kund

Butiksinredning hos kund

Ovan Bilder tagna hos kund. Från serien Rondy.
   

Från kund

Bild från kund

Butiksinredning från kund

 
Ovan bilder tagna hos kund.
   
Butiksinredning tagen av kund
 

Alla de bilder tagna hos kunder har sortiment från oss. Ta kontakt med oss om du inte i vår webshop hittar det du söker.

Välkommen till oss på Butiksinredarna!

Fortsätt